Skjern Å systemet

Foreningen har fiskevand i hele Skjern å systemet, hvor både fiskeri efter laks, havørred, bækørred og stalling er muligt. Du kan fiske i mægtige Skjern Å fra Sdr. Felding helt op til omkring Brande. Dyrke tørfluefiskeri i Fjederholdt Å efter bækørred og stalling. Samt forsøge at få en laks eller havørred i Rind Å eller Karstoft Å. 

Oversigtskort

  • Den blå linje viser hvor MV-LF har fiskevand. Altså fiskeret på en af å-siderne.
  • Den sorte/gule linje viser hvilken side af åen MV-LF har fiskeret. Altså hvilken side af åen du må fiske. Ved at klikke på linjen kan du se navnet for fiskevandet.
  • Den gule linje betyder at strækningen er forbeholdt medlemmer.
  • Den sorte linje betyder at der kan købes dagkort til stykket.

Husk tjek de generelle fiskeregler. Særlige fiskeregler kan ses ved at klikke på den gule/sorte linje og læse beskrivelsen. Her kan du også se navnet for fiskevandet. 

Generelt anbefaler vi ikke at du printer kortene, men i stedet for bruger din mobil til at se fiskekortene før, på vej til og ved fiskevandet. Det er muligt at få rutevejledning til de forskellige parkeringspladser: Åben et af de enkelte kort over fiskevandet. Klik på et P-plads icon og tryk på rutevejledningsiconet. Du kan også se vores lille vejledning på YouTube. Bemærk generelt vil du ofte få en rute hen til nærmeste adresse ved P-pladsen (afhængig af hvilken rute software du bruger), men du kommer tæt på. Du skal altså selv nær studere kortet for at finde frem til P-pladsen!

Denne side vedligeholdes af Lars Relund, som kan kontaktes ved fejl og mangler.