Søfiskeri

Foreningen råder over søfiskeri i Sunds Sø der er Danmarks største hedesø med et areal på 128 ha. Søen er som en flad tallerken, dybde midt på søen ca. 2-2.5 meter. I øst ved Møllebækken dog op til 4.5 meter.

Sunds Sø byder på et alsidigt fiskeri. Her er en stor bestand af gedder, hvoraf en del er på den pæne side af 5 kg, og flere over 10 kg. Der er en god aborrebestand i søen med kilosfisk som realistisk fangst. Desuden byder søen på mulighed for at fange en søørred, der både kan træffes i den helt blanke version, men også i den brunlige og mere hyppige version, der ligner en bækørred.

Oversigtskort

  • Den blå linje viser hvor MV-LF har fiskevand. Altså fiskeret på en af å-siderne.
  • Den sorte/gule linje viser hvilken side af åen MV-LF har fiskeret. Altså hvilken side af åen du må fiske. Ved at klikke på linjen kan du se navnet for fiskevandet.
  • Den gule linje betyder at strækningen er forbeholdt medlemmer.
  • Den sorte linje betyder at der kan købes dagkort til stykket.

Husk tjek de generelle fiskeregler. Særlige fiskeregler kan ses ved at klikke på den gule/sorte linje og læse beskrivelsen. Her kan du også se navnet for fiskevandet. 

Generelt anbefaler vi ikke at du printer kortene, men i stedet for bruger din mobil til at se fiskekortene før, på vej til og ved fiskevandet. Det er muligt at få rutevejledning til de forskellige parkeringspladser: Åben et af de enkelte kort over fiskevandet. Klik på et P-plads icon og tryk på rutevejledningsiconet. Du kan også se vores lille vejledning på YouTube. Bemærk generelt vil du ofte få en rute hen til nærmeste adresse ved P-pladsen (afhængig af hvilken rute software du bruger), men du kommer tæt på. Du skal altså selv nær studere kortet for at finde frem til P-pladsen!

Denne side vedligeholdes af Lars Relund, som kan kontaktes ved fejl og mangler.